Dårlig selvværd og Selvrespekt coaching kan hjælpe

Diskussionerne omkring mig har på det seneste drejet sig meget om selvværd. Nogle har stort eller meget stort selvværd, et sundt selvværd. Andre har ikke så stort selvværd, og nogen har så godt som intet.

De mennesker, der har et lavt selvværd, undlader som oftest at rose sig selv, og de sætter ikke pris på sig selv som værende de mennesker, de er.

Alt det gode, som de gør for sig selv og andre, ser de slet ikke. På én eller anden måde er alt bare smukkere og sjovere og bedre for alle andre.

De slår ofte sig selv i hovedet med, at de ikke er som andre. Enten slår de bare ganske let, eller også slår de så hårdt, at det gør rigtig ondt. Både udenpå og indeni L

Dette kaldes med et andet ord SELVPINERI, nogle gange er det ubevidst – og dog ……?

Hvor retfærdigt behandler vi egentlig os selv? Hvorfor piner vi os selv sådan?

Hvis du har den mindste mistanke om, at du er én af dem, som ofte slår dig selv i hovedet med den slags tanker, så spørg dig selv hver dag: Er jeg egentlig FAIR mod mig selv?

Gennem psykoterapi/samtale arbejder man på at finde roden til det, som ofte er årsagen til, at man begiver sig ud i selvpineri.

HUSK, AT DET IKKE ER NOGET MEDFØDT.

VI finder en vej til at opbygge din selvrespekt, så du får det godt og finder alle de bedste kvaliteter ved livet, som DU har fortjent. Du skal finde frem til det sted, som er godt for dig at være – altid. Og hvorfor vælge det næstbedste, når du kan få det bedste? <3<3<3

Kærlig hilsen

Hafdis