MINE KLIENTER SIGER

Tjek hvorfor klienter anbefale mig:

Nov 2019

HAR HAFT ET FORLØB HOS HAFDIS.  VIRKELIG EN GOD OPLEVELSE,   OG HUN ER SPOT ON I DEN MÅDE HUN HAR SET MIG PÅ,  HVILKET HAR GJORT AT JEG HAR HAFT NEMMERE VAD AT ÆNDRE UHENSIGTMÆSSIGT ADFÆRD.

HUN HAR VIRKELIG HJULPET MIG.

NANNA KIELGAST FREVING

Jeg har i forbindelse med at jeg blev ramt af stress gået i terapi hos Hafdis Igennem en periode på ca 8 md har Hafdis og jeg arbejdet med at jeg er kommet op igen og fået et boost til at komme videre med livet. Det har været en helt suveræn oplevelse hvor Hafdis har udvist en fantastisk empati og enormt overblik på de små ting der dukkede op undervejs, som var gode at tage fat i for at nå dertil, hvor jeg har fået lyst til livet igen. Tak for hjæælpen du er fantastisk go sommer.

April 2019

Morten

Hej Hafdis

Jeg har gennem de sidste 3 måneder været i et forløb hos dig. I denne periode har du givet mig troen på mig selv tilbage gennem vore intense snakke og visualiseringer, og hjulpet mig til at se en ny Per. Her til morgen stod jeg tidligt op. Det var symbolsk frostkoldt og solen skinnede fra en skyfri himmel. Ren impulsivt besluttede jeg at køre til Århus S for at gå en tur i mit sving. Det sving hvor jeg i vore snakke har parkeret en kørestol, et musikinstrument, en reol og meget andet. Jeg parkerede bilen lidt derfra for at få gåturen derom. På vej derom mødte jeg en løber og sagde godmorgen, og jeg tænkte på de mange gange hvor det har været mig som løb lige netop den tur. Lyset var perfekt og jeg fik taget det første af de 4 billeder som vi har aftalt skal støtte mig i processen. Hele situationen var så tæt på det øjeblik vi har talt om, men klokkespillet spillede dog ikke – ”Det kimer nu”. Som jeg stod der i svinget og efterfølgende gik opad vejen mod solen mærkede jeg klumpen i maven, og jeg forstod pludselig hvad det var jeg var ved. Jeg tog afsked med den gamle Per! På toppen stoppede jeg op og kiggede mig tilbage, og tørrede de tårer som sad i øjnene væk. Jeg tog 10 dybe indåndinger og nød øjeblikket og gik langsomt tilbage mod bilen. Jeg kan varmt anbefale Hafdis, da hun har en fantastisk evne til at læse situationen, og gennem praktiske øvelser og konstruktive og til tider vanskelige spørgsmål udfordre en . Du har været en helt fantastisk støtte i min proces og jeg er ikke i tvivl om at jeg nu nok skal komme igennem, og altid vil kunne trække på dig, hvis behovet skulle opstå.

Jan 2019

Per

”Jeg var på jagt efter lykken, og både bevidst og ubevidst var jeg klar over, at der var nogle løse ender, som krævede, at jeg gjorde noget ved dem. I dag har jeg en bedre forståelse for det, som har siddet i mig gennem lang tid og for, hvordan jeg skal tackle det. Efter hver time havde jeg fået en bedre forståelse for de ting, som jeg ikke havde kunnet finde ud af. Hafdís har en særlig evne til at huske, hvad jeg siger, forstå mig og sige de rette ting, som gavner mig i min proces.

Jeg er et bedre menneske i dag, fordi jeg virkelig har fortjent det; jeg er ved at lære at elske mig selv og være fair. Det er en livslang mission, som kræver konstant vedligeholdelse 🙂

Dec 2018

Eyþór Arnar I.

Jeg kan varmt anbefale Hafdis. Hun er rigtig sød og god at tale med og man føler sig godt tilpas. Samtidig med det så er hun rigtig dygtig og professionel, og har givet mig rigtig mange gode redskaber med som hjælp. Og det har hjulpet rigtig meget.

Kun varme anbefalinger her fra

Dec 2018

Lars

”Jeg så en af Hafdís’ reklamer for Psykoterapi, og jeg besluttede mig for at ringe til hende efter, at jeg havde læst den første sætning:

’Savner du at leve det liv, som inderst inde er dig?’

Jeg vidste ikke helt, hvad det var, jeg savnede, jo, på en vis måde, men ikke hvorfor, jeg savnede det, og hvordan jeg skulle få fat i det igen. Hafdís introducerede mig for mig selv som lille pige, otte år gammel. I dag tænker jeg på denne pige hver dag, og hun hjælper mig med at tro på mig selv og gøre det, som gør mig lykkelig, og på samme tid hjælper jeg hende med at tro på sig selv. Psykoterapi er en god metode til at løse op for de følelser, som har filtret sig sammen, og Hafdís er rigtig god til at guide dig ind til din egen kerne.”

Sandra

Hilsen fra en klient.

Jeg blev sat på en rejse, Så stor og så lang tid. Jeg ville aldrig have fundet mig, Medmindre jeg har stærk. Du trak mig fra vandet, Og vasket alle væk. De dæmoner og ar og tanker, Jeg havde kæmpet, som træsko. Dalen er nu renere, Og min fremtid er så lyst. Jeg er gladere og slankere, Ved siden af mig, at du slås. Tak, fordi du er min træner, For at vaske det hele væk. Jeg vil ikke længere blive pocherer, Kun giver, som du siger. Stærkere og klogere, jeg håber at give tilbage, Og at være den smukke mig. Takket være dig er jeg på min vej, Og helt at være fri.

”Hvis du søger mere balance og glæde i dit liv, så anbefaler jeg afgjort den terapiform, som Hafdís tilbyder: psykoterapi og coaching. Her forsøger I blandt andet at finde frem til en forklaring på det særlige adfærdsmønster, som vi forsøger at bryde i vores voksenår, men forklaringerne skal ofte findes i barndommen og opvæksten, som har været med til at forme vores personlighed og kan hjælpe os med at forstå sammenhængen mellem barndomsminder og den måde, vi handler på i nutiden. Hafdís har været vidunderlig i sit arbejde med at hjælpe mig på vej i denne proces. Hun har taget meget varmt imod mig og med en professionalisme, som virkelig har givet resultater, og hun giver også én forskellige råd til, hvordan man skal fastholde sit mod og sin styrke. Man må ikke glemme, at dette arbejde kræver meget af én selv, og Hafdís leder én på vej og omfatter hele processen med stor professionalisme.”

Den 8. marts. 2016.

Anne

God morgen Hafdis Der nu gået ca 3 uger siden jeg var hos dig sidst. og jeg føler jeg har taget godt ryk i positive retning, specielt et par dage efter jeg var hos dig sidst. Lige pludselig kiggede jeg lidt op igen, var mere open over for alle mennesker og havde lyst til at lave noget udenfor mit hjem og min vrede var ikke så voldsom indeni mig. Det var dejlig følelse. Men jeg havde besluttet at jeg ville lave øvelse du fortalte om. Så sidste weekend stod jeg op kl 06.00 Lørdag morgen, lidt regn og mørkt men lige meget jeg ville af sted. jeg lavede en kande kaffe og kørte til Vesterhavet. jeg var der kl. 08.00 da var det lige blevet lyst. Vejen derud var lang men tror det var godt i min proces, hørte “xxxx og mig” musik og græd lidt indimellem. I Søndervig købte jeg et rundstykke ved bageren og gik ned til stranden, der var få mennesker ude at løbe eller gå med hund så jeg besluttede at gå langt hen af stranden til jeg var alene. Det blev jeg efter halv time. jeg smed rygsæk på stranden og tog håndklæde frem. lavede dybe vejrtrækning og derefter begyndte at få lyd/skrig ud af munden. det var lidt svært at give slip men lykkedes lidt efter lidt. til sidst tog jeg håndklæde og skreg alt hvad jeg kunne højt og længe i håndklæde til jeg ikke kunne mere. Følte ikke så meget – var helt træt og meget varm i kroppen – men fredelig følelse. derefter satte jeg mig op på toppen i klitterne spiste rundstykke og drak kaffe og kiggede udover vandet. jeg fandt billede af xxxx og skrev et brev til ham. Det kom let og jeg var ikke i tvivl om hvad jeg ville have med i brevet til ham. en A4 side, sobert brev til ham som han ville kunne forstå og sikkert blive ked af hvis han fik, for det var en meget sur skuffet og ked af det T der skrev til sin elskede. jeg sad lidt i støvregnen og kiggede ud over havet. Ville gerne brænde brevet men det var for fugtigt i vejret. så jeg besluttede at gå i vandet og bade og sende brevet derud. Det var koldt men det rigtige sted det skulle hen for det er gennem havet vi har mødt hinanden og xxxx er jo til søs meget af tiden. tog tøj på igen gik den lange vej tilbage til bilen og på tilbage vejen tænkte jeg at jeg skulle tilgive mig selv for at have været del i dette “cirkus” og tænkte på alle de gode oplevelser vi har haft sammen for der har været rigtig mange…. Det er jo selvfølgelig derfor jeg har holdt ved så længe og prøvet og prøvet at få vores forhold til at fungere. jeg fandt også på vejen tilbage 3 sten – en der var dejlig varm og rund at holde i hånden – den skal give mig glæde. En sten der lignede et hjerte – som skal hjælpe mig med kærlighed, og sidste sten som har mere rubust, stører sten som skal give mig styrke. De 3 sten ligger nu hjemme i min vindueskarm, og minder mig om hvad jeg står for og kæmper for. Jeg ved godt de 3 sten ikke giver mig lykke men de minder mig om gode værdier så derfor betyder de noget for mig. Jeg kørte hjem mod Aarhus. lettet, lidt tom følelse i kroppen, men ikke ked af det eller sur eller indebrændt. det var ok følelse og havde det godt men min lille session. der er nu gået en uge siden mit Vesterhavs besøg og er stadig mere glad. Hvad det er der gør det ved jeg ikke, tiden læger jo også på sårene. Men jeg er i positiv retning – Og arbejder videre den retning. Tak Hafdis Med venlig hilsen

April 2016

T.

Kontaktede Hafdis gennem GO MENTOR, hun kvitterede hurtigt med en aftale hvilket var vigtigt i mit tilfælde. Hafdis arbejder konstruktivt og finder hurtigt ind til problemets kerne. Praktiske øvelser og en række inspirerende værktøjer/apps supporterede hendes arbejde på bedste vis. Desuden tilbød Hafdis en effektiv SMS service da jeg ofte er på rejse. Kan varmt anbefale hendes professionelle arbejde, uvurderlig værdifuldt for mit vedkommende!

Jan 2015

M.