Parterapi for par – fra jalousi til sex

PARTERAPI I ÅRHUS 

Par sessioner varer ca 90 min.

Parterapi – hvad er det ?

Du vil have et forhold med en, hvor du føler dig levende og inspireret. En, der ikke bliver forældet i hverdagen, men giver dig mulighed for at føle spænding og selvtillid; Et forhold, som du og din partner kan håndtere til en livslang rejse af intimitet og lyst.

I kommer til at lære at lytte, hvor i ikke tolker eller vurderer hinanden!

Det er så befriende at have en dialog uden angreb eller tolkning, at have en bevidst dialog bygger trygheden op og vi begynder at være mere lydhør overfor for hinanden. Her lærer vi at slippe forsvaret og at angribe hinanden. Ved at få forståelsen for hvad vi længes efter dybest set, det at blive set og hørt i kærlighed giver det os en forståelse om os selv, og det kan være en stor hjælp til at kommunikere om sine længsler.

At leve sammen i et parforhold / ægteskab rummer mange udfordringer. Som kan have meget forskellig karakter. Blandt de ofte forekommende er uoverensstemmelser / skænderier, manglende “gnist”, utilfredsstillende sexliv eller utroskab. Det kan også være, at I stadig er nyforelskede, 

På mange måder fungerer terapeuten nærmest som en coach. Parterapi er tilrettelagt som en samtale mellem dig og din partner og det er terapeutens opgave at guide denne samtale. Målet med min parterapi er at styrke jeres kontakt, dialog og tilknytning. Det mål nås selvfølgelig bedst hvis det er jer der taler med hinanden.

Fortid, nutid og fremtid hænger sammen!

Vi har alle sammen vores historier med i vores parforhold. Forstil dig at du kommer med din rygsæk og din partner han sin.  vi  bevæger os udforskende frem og tilbage mellem nutidige og fortidige relationer, for derigennem at tydeliggøre de mønstre der har så godt fat i os, at vi ikke kan forfølge de behov og værdier vi drømmer om i vores nuværende relation.

Her er de 5 vigtigste mål:
 • Parterapi hjælper jer med en ny taktik at kunne kommunikere seksuelle præferencer og diskutere følelser, traumer og frygt.
 • Parterapi kaster jer ud i en guidet proces med selverkendelse og refleksion til at forbinde med jeres behov.
 • Parterapi hjælper jer at opleve ønsket om velfungerende parforhold.
 • Parterapi hjælper jer at udforske nye indsigter og inspiration til at bryde jeres gamle rutiner.
 • Parterapi hjælper jer at finde romantikken frem igen.
 • Parterapi hjælper jer med at opløse vrede og raseri.

Parterapi er et oplagt valg for:

 • par der er kørt fast og har brug for en effektiv støtte til at komme videre.
 • par der tager sit forhold alvorligt og ønsker at gøre det endnu bedre og at tage ansvar for sin egen og den fælles vækst og udvikling.
 • par der lever et praktisk parallelliv og længes efter den magi, livfuldhed og visioner de oplevede under forelskelsesfasen.
 • par der er tæt på at gå fra hinanden, men ønsker at give forholdet en sidste chance.
 • par som har valgt at blive skilt, men som af hensyn til eventuelle børn ønsker at værne om den dialog, der skal fortsætte efter skilsmissen. Dialog kan sikre at skilsmissen også fører til personlig vækst og forandring, så man undgår at gentage samme mønstre i den næste relation.

Intimitet:

Begær er en fundamental del af vores frihed og lykke. Rigtig mange føler, at der er for lidt passion i deres parforhold. Selvom vejen til et dejligt intim liv ligger lige under overfladen, er vi for selvbevidste, bange for afvisning, og vores selvtillid er for svag til, at vi tør gøre noget ved det.

Vi tilbringer hele weekender på forretningskonferencer for at lære, hvad der er nyt og hot i vores erhverv. Vi bruger tid på dagens træning til den kommende halvmaraton, og vi bruger tid på at lære bruger så meget nyt, f.eks. yoga, at meditere og at lave hjemmelavet pasta … men når det kommer til soveværelset, har vi kun den viden, som vi har fra den forfærdelige, gammeldags seksundervisning i vores ungdom, fra erotiske film og samtaler med venner.

Hvornår har du sidst brugt dedikeret tid på at fortælle din partner omkring din længsel og fantasier, eller tilegnet dig ny og inspirerende viden og været fokuseret på at forbedre noget af de vigtigste i et parforhold.

Vejen dertil kan være ny og udfordrende, og den kræver en hjælpende hånd til at lære at kommunikere på en helt ny måde. Det er aldrig for sent at genfinde hinanden og få et fantastisk intimt liv!

Alle nærmere oplysninger finder du under ”Priser”.